Utmanarna 15-18 år

Som utmanare fokusereras mycket på ansvarstagande och nya kontakter. Som utmanare styr man mycket över vad man vill göra själv och man får möjlighet att lära känna flera scouter ifrån andra kårer närområdet.

I Karlshamn har vi ett mycket aktivt kombinerat utmanar och roverlag med både representanter i kårstyrelsen, distriktstyrelsen, utmanar och roverutskottet och intresseföreningen /dev/scout. Vi brukar vara representerade på de flesta evenemang på distriktsnivå och givetvis alltid vinna när det är tävlingar. Vi har även en segelbåt(IF) som vi sköter om och seglar med när vädret tillåter och dem som vill kan hjälpa till att vara ledare på andra avdelningar.   Vi träffas på onsdagar mellan klockan 18:00 till ca 21:00.

Schema:

alder-roveralder-utmanare