WSJ2019, Nordamerika

Året är 2019 och massor av scouter från runt om i världen samlas i Summit Bechtel WSJ2019Reserve i delstaten West Virginia i USA. Det är varmt, mycket träd och skog. Tre nationer samsas om att arrangera: Mexiko, Kanada och USA. Temat för denna gång är ”Unlock a New World” och nu ska vi öppna upp för nya äventyr, nya kulturer och nya vänner. Vi har bjudits in för att öppna upp för en hel värld av möjligheter.

Första infoträffen var tredje april 2016 i Karlshamns sjöscoutstuga. Då sammankallade vi scouter, föräldrar och intresserade av att vara ledare eller IST (international service team) på lägret.  Vi gick igenom lite vad man kanske kan förvänta sig från en sådan här äventyr samt en massa praktikaliteter som resor och pengar. Som referens presenterades information om 23e WSJ 2015 i Japan – för att jämföra och bidra med erfarenheter därifrån.

Våra första sponsorpengar har vi fått från Alfa Laval under Oktober 2016. Vi tackar sponsorn för detta generösa bidrag.

Sweden Rock Festival 2017 – Nu har Jamboree-gänget fått erbjudande att hjälpa till på årets festival i Norje.  Lapp kommer under april 2017.
Anmälan före 19 maj!

Jobba ihop mer pengar vill vi ju. Ett förslag som vi har är att använda försäljning. Terry n Friends är en postordersite, med saker i bra kvalitet som vi tror kan ge en bra inkomst för scouten.

Föräldramöte den 12 April 2017 kl 19:00 i Karlshamns scoutstuga. Välkomna!!