Majblomman 2015

Tisdagen den 14 april startar försäljningen av årets majblommor.

Alla i Karlshamns Sjöscoutkår som vill och får för sina föräldrar får en majblommeväska.

Man säljer så mycket man vill o kan. Det finns inga måsten  att man ska ge sig ut på gator o torg för att sälja. Vill man ”bara” sälja till familjen eller kanske springa över till grannen går det givetvis också bra.

Man får 10% av det man säljer, Kåren får också 10%.

Majblommorna delas ut på avdelningsmöten vecka 16.

Vill man ha blommor för att sälja redan den 14:e på dagen kan man hämta blommor i scoutstugan den 13 april kl. 18:30-19:00 eller den 14 april kl. 12:00-13:00 hemma hos underteckna på Domherrevägen 6 i Asarum.

Vill du hämtar på andra tider så slår mig en signal så ordnar vi det.

I majblommeväskan ligger en del information om säkerhet, pengahantering, redovisningskuvert mm. Titta igenom detta tillsammans scout och förälder.Det finns även info om när man ska redovisa sina blommor.

Om någon blomma går sönder, SLÄNG DEN INTE, utan lägg den i plastpåsen.

Har du några frågor så hör gärna av dig!

Christian Rumberg

rumberg@telia.com